Care sunt avantajele unui Website realizat cu WordPress

Adauga un prefix in fata titlului unui articol 2
Adauga un prefix in fata titlului unui articol
1 July 2021
10 metode de securizare a unui website Wordpress 3
10 metode de securizare a unui website WordPress
15 October 2021

Care sunt avantajele unui Website realizat cu WordPress ?

O intrebare buna atunci cand sunteti la inceput de drum si doriti puneti in balanta mai multe posibilitati de realizare a unui website! Sa folosesti o platforma wordress? Sa faci totul custom in HTML ?

Oare cum e mai bine?! Mai jos va prezint cateva din avantajele WordPress

Multe personae au in vedere procesul de Website realizat cu WordPress, platforma WordPress fiind una dintre cele mai populare platforme existente in online. Exista o multime de avantaje ale alegerii acestei platforme, mai ales avand in vedere faptul ca un numar de aproximativ 30% dintre site-urile web se folosesc de o astfel de platforma. Avantajele sale sunt in primul rand flexibilitatea si faptul ca ea este foarte usor de folosit.

Suportul si intretinerea

Avand in vedere faptul ca aceasta platforma este cea mai populara, exista multi programatori, dar si utilizatori care o pot repara in cel mai scurt timp. Aceasta platforma are asadar la dispozitie un suport foarte bine pus la punct, el fiind si usor de obtinut. Costul pentru modificari sau pentrui mentenanta unui astfel de site sunt foarte mici.

Pluginurile diverse

Pluginurile diverse reprezinta un plus in ceea ce priveste experienta pe care Worpdress o ofera. Exista aproape 50 de mii de plugin-uri care pot fi accesate, dar si folosite, cele mai populare dintre acestea avand atat sute de mii, cat si milioane de instalari. Exista o piata foarte bogata aici de pluginuri, de aceea nu va va fi greu sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Extensiile sunt si ele utile pentru ca va ajuta sa va personalizati site-ul asa cum va doriti. In acest fel, puteti reduce semnificativ costul realizarii site-ului.

Continutul si interfata

Este foarte usor de realizat articole, precum si continut pe paginile unui blog WordPress. De asemenea, administrarea continutului site-ului, precum si modificarile sau stergerile pot fi facute in cel mai scurt timp. Orice utilizator intelege cum se foloseste aceasta platforma, WordPress fiind platforma cea mai buna din multe puncte de vedere. Un alt avantaj al sau este ca Worpdress reuseste si sa indexeze foarte usor in Google.

Fiind o interfata usoara si flexibila, imediat ce ati instalat WordPress, chiar si cineva complet atehnic isi poate administra continutul site-ului. Se poate realiza cu usurinta chiar si un site de prezentare, acesta fiind putin mai mult decat un simplu blog. Pentru site-urile simple, Worpdress este o optiune pe care ar trebui sa o aveti in vedere.

Are si dezavantaje?

Exista totusi si cateva dezavantaje pe care le puteti avea in vedere si anume ca numarul prea mare de plugin-uri neverificate si insuficient testate ar putea sa va puna unele probleme. Trebuie sa aveti grija la pluginurile pe care le instalati pentru ca unele sunt bune, altele ar putea sa va creeze probleme site-ului.

Tinand cont de faptul ca este o piata libera, atunci trebuie sa va asteptati la niste pluginuri bune, medii, dar si mai slabe. Va puteti ghida dupa lucrurile pe care le spun utilizatorii despre anumite pluginuri si sa le alegeti doar pe cele care sunt foarte sigure. Acestea va vor oferi exact ceea ce va doriti.

Un alt dezavantaj al site-ului WordPress este ca atunci cand accesati o pagina pe website, se consuma destul de multe resurse. Problema nu este atat de importanta, dar in momentul in care sunt foarte multi utilizatori pe site, lucrurile se schimba.

In cazul magazinelor online, pot aparea unele dificultati, de aceea daca veti dori sa creati un magazin online, va va fi mai greu sa folositi WooCommerce fara cunostinte. Cu toate acestea insa, WordPress este o optiune pe care o puteti avea in vedere.

Dragoescu Alin
Dragoescu Alin
Suntem o firma de web design si promovare pe internet din Pitesti pregatita oricand pentru un nou proiect de creare site din orice domeniu de activitate. Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.
gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe