Creare site cu sistem de rezervare online

Realizare web site cu sistem de rezervare online, hotel, rent a car sau un salon.

Daca ai o agentie de Rent a Car, un salon de machiaj sau un hotel si doresti ai un web site cu un sistem de rezervare online, solutiile sunt multiple si va putem pune la dispozitie cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.

Ce include un site cu sistem de rezervare online?

In functie de nevoile dumneavoastra un sistem de rezervare online poate contine extrem de multe optiuni, iata mai jos numai cateva:

  • Numar nelimitat de campuri ( nume, adresa, telefon, etc…).
  • Design modern si adaptat la orice platforma mobila.
  • Posibilitatea de a introduce data in campul de rezervare.
  • Posibilitatea de a alege activitatea dorita.
  • Posibilitate de plata online dupa confirmarea rezervarii.

Pentru un site rezevrare online trebuie sa platesc un abonament?

Nu, o data implementat acest sistem totul poate functiona cat mai mult timp. Insa nu neglijati securizarea web site-ului. Un sistem online cat mai profesional va necesita in timp anumite update-uri insa acestea ar trebui sa fie in general gratuite din partea dezvoltatorului.

Cateva exemple din domeniul unui site rezevrare online care va pot face sa intelegeti mai bine cum lucram noi si pentru ce tipuri de activitati putem lucra.

Un web site pentru un hotel din localitatea Pitesti:  Ice Club, care a avut nevoie de un web site si un sistem de rezervare online cat mai performant.

Un portal al unei firme de rent a car din judetul Mures: SC Inter Rent Transilvania SRL.

Salonul de bronzat din Brasov Bronzeline a avut deasemenea nevoie de un sistem online cat mai profesional si am implementat acest lucru cu placere.

Consider ca cel mai bine puteti intelege din exemple ce poate include si ce avantaje va poate oferi un asemenea sistem.

Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati la  numarul 0745 26 42 52 pentru a discuta mai multe detalii despre proiectul dumneavoastra.

 

Alin Dragoescu
Alin Dragoescu
Eu sunt Alin, ma ocup de crearea site-urilor WEB si promovare online inca din 2010 pe platforma Wordpress.
Creare site cu sistem de rezervare online
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe