Ce inseamna o Campanie AdWords ?


La ora actuală reprezintă cea mai eficientă metodă de promovare online oferită de google. De ce? Aduce vizitatori targetati din google, direct pe web site-ul dumneavastra în funcție de expresiile cheie dorite.
Dacă doriți să beneficiați de o asemenea campaie, trebuie să știți că firma noastră, SC ADAD Company SRL, pe lângă serviciile de web design și promovare pe internet, vă pune la dispoziție și posibilitatea realizării unei Campanie AdWords pentru o promovare cât se poate de eficientă a produselor dumneavoastră.

Cum funcționează o campanie?


Foarte multe persoane mă întreabă cum funcționează o Campanie AdWords! Voi încerca în câteva cuvinte să explic pe un exemplu mai folosit ce înseamnă și cum funcționează!
Imaginați-vă că dumneavoastră vindeți "Telefoane mobile" . Cei interesați de aceste produse, vor căuta în google mai multe expresii cheie care să îi ajute să găsească oferta cea mai bună cum ar fi: telefoane Samsung preț, păreri telefon iPhone7, telefoane ieftine, etc...
La fiecare căutare google returnează mii de rezultate însă vizitatorii vor accesa în proporție de peste 95% rezultatele de pe prima pagină, mai exact primele 6-8 rezultate.
Dacă dețineți un magazi online pe această nișă cu siguranță doriți să fiți în TOP.
Publicitate google adwords
Pe timpul campaniei google afișează website-ul dumeavoastra la secțiunea "Link'uri sponsorizate". Dacă pentru aceiași expresie sunt mai multe persoane care licitează, poziția în blocul respectiv se va decide în funcție de suma plătită pentru fiecare click. Practic, cu cât plătești mai mult pe click, cu atât ai mai multe șanse să ai o poziție mai bună.
Aici nimeni nu vă impune o limită și cât plătești atât beneficiezi de expunerea web site-ului la link'uri sponsorizate. Mai exact, să presupunem că sunteți dispus să investiți suma de 300 RON/ lună pentru aceasta campanie și oferiți 1 RON / click / expresia telefoane mobile ieftine. Cand se vor da 300 de clik-uri, bugetul dumneavoastra se va epuiza si campania se va opri automat.

Ce conține un set de servicii pentru o Campanie AdWords cât mai reușită?1: Studiu Cuvintelor cheie. Înainte de a începe o campanie analizăm cu atenție volmul de căutări pe cuvintele cheie dorite de dumneavoastră pentru a fi sigur că există un număr de persoane cât mai ridicat interesat de nișa dumneavoastră.

2: Stabilirea unui buget. Așa cum ziceam mai devreme, aici nimeni nu impune o limită și principiul este foarte simplu, cât plătești atât ai. Însă ne folosim experiență și vă putem explică fiecare detaliu pentru a ști sigur pe ce se vor cheltui bani dumneavoastră.

3: Analizăm structura paginii web. Pentru ca rezultatul să fie cât mai bun, analizăm în detaliu structură meta tag'urilor din pagină de destinație !

4: Realizare Campanie AdWords. După ce avem toate datele problemei, demarăm campania efectiv.

5: Urmărim campania în fiecare zi.

6: Optimizarea cuvintelor cheie. În funcție de evoluția campaniei, de fiecare dată venim cu optimizări ale cuvintelor care fac parte din campanie.

Scopul unei campanii Adwords este ca uilizatorul să găsească exact informația de care are nevoie cât mai rapid.

Din ce în ce mai multe firme apelează la acest serviciu, deoarece este pe departe cea mai bună soluție de promovare și cu randamentul cel mai bun.

Sunteti pregatit?

Vă stăm la dispoziie cu cea mai mare plăcere telefonic: 0745 26 42 52 sau acesati pagina noastră de contact