Creare site de prezentare

Construim din pasiune site-uri de prezentare pentru firme din orice domeniu de activitate
Creare site de prezentare cu pagini optimizate pentru orice motor de cautare

Ați decis că este momentul să vă extindeți prezența online și să creați un site web de prezentare pentru firma dumneavoastră?

Ei bine, sunteți în locul potrivit! La noi, veți găsi cele mai bune soluții pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă promovați produsele și serviciile în mediul online. Un site web de prezentare este un instrument esențial pentru orice companie în zilele noastre.

Acesta vă oferă o platformă unică pentru a vă prezenta afacerea, a vă descrie produsele și serviciile și a comunica cu potențialii clienți.

Un site web bine structurat și atractiv poate face diferența între succesul și eșecul unei afaceri.

Iata ce va oferim la realizarea unui site web de prezentare pentru firma dumneavoastră:

 • Înainte de toate va consiliem la alegerea numelui de domeniu, în cazul in care nu detineti deja unul.
 • Va consiliem la alegerea unui pachet de găzduire perfect nevoilor dumneavoastră.
 • Creare logo profesional.
 • Responsive web Design. Pentru ca paginile web sa se adapteze perfect la orice dimensiune de ecran
 • Creare site cu design modern.
 • Panou de administrare
 • Formular de contact sau pentru cerere oferta
 • Optimizare SEO InSite.
 • Google Analytics și Webmaster Tools
 • Harta Google pentru o localizare mai facila al sediului dumneavoastră.
 • Harta site în format XML sau HTML.
 • Diverse module la cererea clientului.
 • Adrese de e-mail nelimitate cu numele site-ului.
 • Legături cu majoritatea canalelor de socializare folosite în mediul online.
 • Livrarea unui back-uk al fișierelor și al bazei de date la finalizarea proiectului.
 • Modul de traducere care va oferă posibilitatea adăugării de conținut în mai multe limbi

De ce aveti nevoie de un serviciu creare site de prezentare ?


 • Pentru ca este cea mai usoara metoda de promovare a serviciilor sau produselor dumneavoastra indiferent de complexitatea si domeniul de activitate al firmei.

 • Pentru ca majoritatea clientilor cauta pe internet o informate de care au nevoie inainte de a apela un specialist.

  • Concurența în mediul online este din ce în ce mai mare având în vedere că majoritatea doresc să ajungă cât mai în față în căutările motoarelor de căutare.
  • Creare site de prezentare devine cartea dumneavoastră de vizită virtuală și utilizatori trebuie să aibe acces rapid la datele dumneavoastră de contact.
  • Prețul nostru este unul foarte mic. De ce? Pentru că folosinm istrumente deja foarte cunoscute în domeniul IT care ne ajută să realizăm un proiect de web design rapid și eficient.

  Încercăm să înțelegem nevoile clienților cât mai relevant și să ne adaptăm oricărui buget. Ne bazăm pe o infrastructura performanță și servere cu detalii tehnice de ultimă generație.

  La realizarea unui site web de prezentare, noi punem accent pe următoarele aspecte importante:

  1. Design personalizat - Un design atractiv și personalizat este cheia pentru a atrage atenția vizitatorilor și pentru a le oferi o experiență plăcută de navigare. Noi creăm un design unic și adaptat nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

  2. Structură și navigare intuitivă - Un site web bine structurat și ușor de navigat este esențial pentru a asigura o experiență plăcută utilizatorilor. Noi ne asigurăm că informațiile sunt organizate în mod logic și că vizitatorii pot găsi rapid ceea ce caută.

  3. Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) - Pentru a vă asigura că site-ul dumneavoastră este vizibil în rezultatele motoarelor de căutare, este important să implementăm tehnicile de optimizare SEO. Astfel, veți atrage mai mulți vizitatori și veți crește vizibilitatea online a firmei dumneavoastră.

  4. Integrare cu rețelele de socializare - Pentru a vă ajuta să vă promovați afacerea și să interacționați cu clienții, integrăm site-ul dumneavoastră cu rețelele de socializare populare.

  5. Suport și întreținere continuă - Ne asigurăm că site-ul dumneavoastră este întotdeauna funcțional și actualizat. Oferim suport tehnic și întreținere continuă pentru a vă ajuta să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

  Ce înseamnă asta pentru Creare site de prezentare

  O găzduire profesională înseamnă siguranță pentru web site-ul dumneavoastră, securitatea și sănătatea pagînilor este din ce în ce mai importantă pentru noi. Având în vedere că noi lucrăm pe cea mai populară platformă din domeniu, această a devenit în ultimul timp foarte vulnerabilă însă în ultimii ani am reușit să combatem acest aspect folosind instrumentele necesare împotrivă codurilor de tip malware și mesaje SPAM.

  Preferăm să lucrăm numai cu teme profesionale cumpărate sub licență pentru un web design de calitate.
  De ce? Când folosim teme și module cumpărate beneficiem de suport tehnic din partea dezvoltatorului și avem garanția că sursa paginilor este 100% corect scrisă.

  O pagină web realizată corect are o viteză de încărcare foarte mare ( în general are un scor de peste 80% ).

  Nu conține erori și acest aspect se poate verifica pe W3 Validator

Cât durează realizarea unui site web de prezentare?Așa cum spuneam mai devreme având în vedere că dispunem de instrumente performante timpul de realizare al unui web site este foarte mic. În general maxim 48h.

Imaginați-va că doriți să schimbați cauciucurile la mașină. Dacă mergeți la un service fără elevator și mecanicul folosește un cric auto petru fiecare roată timpul poate fi de 2-3 ore ( demontare, echilibrare, etc..). Dacă mergeți la un service care dispune de un elevator timpul poate fi de maxim 30 de minute. Asta face diferență între un service care dispune de tehnologie și reduce timpul necesar pentru această acțiune.

Acelas lucru se petrece și în mediul online. Nu mergem niciodată pe principiul că se găsește totul gratuit pe internet. Munca fiecăruia trebuie răsplătită așa cum trebuie și acest lucru este din ce în de mai incurjat în domeniul IT.

Vă pot spune din experiență că în medie, 48H este suficient pentru realizarea unui site web de prezentare.
Imaginile folosite pe această pagină au fost preluate de pe site-ul FreePik.com