Creare magazin online profesional cu panou de administrare

O soluție E-Commerce ideală pentru crearea unui magazin online cu tehnologie de ultimă oră.
Monitorizare non stop a comenzilor / clienților / stocurilor.
Înainte de a demara afacerea dumneavoastră în mediul online cu siguranță o sa va puneți mai multe întrebări despre cum funcționează aceasta platforma și ce beneficii poate avea un crearea unui magazin online. Noi încercam sa va explicam fiecare detaliu în parte și sa va pregătim pentru tot ce înseamna administrarea unui magazin virtual.

In ziua de astăzi, datorita tehnologiei din ce în ce mai avansate, totul a devenit foarte ușor și nu necesita cunoștințe de programare pentru o buna administrare. O sa vedeți lucrurile sunt mai ușoare decât va așteptați.

Aveți posibilitatea de a va gestiona un număr nelimitat de produse, categorii, Branduri/ producători, imagini, filtre de căutare, funcția de favorite, compara produse, voucher pentru fidelizarea clienților și multe alte elemente.

Creare magazin online poate include următoarele elementeFiecare magazin virtual este singular și personalizat în funcție de dorințele clientului în funcție de volumul de vanzări și nișa de activitate. Înainte de a demara analizăm împreună planul de creare al magazinului pentru ca în final rezultatul să fie unul cât mai satisfăcător pentru toți.

 • Consultanță pentru alegerea domeniului și pachetul de găzduire.

 • Creare magazin online cu un design cât mai modern. Folosind teme profesionale sub licență și avem posibilitatea de a alege din mii de teme predefinite pe care le vom personaliza într-un aspect cât mai original, gândit să vândă.

 • Integrare GDPR. Pentru ca tot mai multa lume discuta acest subiect va asiguram integrarea modulului care asigura consimțământul clientului in ceea ce privește protecția datelor personale si va consiliem in redactarea paginii de politica a confidențialității și politica de cookie.

 • Responsive Design. Înseamnă că design-ul magazinului se adaptează perfect la orice platformă mobilă care folosește Android sau IOS. Acest element reprezintă un factor de indexare în motoarele de căutare.

 • Realizare LOGO. În concordanță cu profilul firmei dumneavoastră.

 • Notificarea prin e-mail a cumpărătorului și a administratorului de magazin după depunerea comenzii.

 • Adăugare modalitate de plată.Se pot adaugă diverse modalități pentru efectuarea plătii cum ar fi Paypal, plată cu cardul, sau cel mai simplu plata la livrare.

 • Pentru plata online.Trebuie sa semnați contract cu Procesatorul de plați online gen MobilPay, LibraPay sau EuPLatesc. Aceștia sunt cei mai cunoscuți provideri de plați online.

 • Adăugare modalități de livrare. Se pot gestiona diverse modalități cum ar fi Urgent Curier sau Fan Curier, deasemenea se poate calcula prețul exact în funcție de localitatea cumpărătorului și greutatea coletul. Este foarte importat ca utilizatorul magazinului online să știe ce sumă are exact de plată.

 • Gestionarea taxelor. Ce înseamnă asta? La foarte multe produse pe lângă prețul acestuia e aplică și TVA sau alte taxe. Având în vedere că acestea se pot schimba în funcție de legislația în vigoare, administratorul poate utiliza cu ușurință mai multe clase de taxare.

 • Livrare gratuită începând de la o anumită sumă. Un element important dacă doriți să scutiți cumpărătorul de plata transportului cu condiția ca acesta să cumpere de o sumă minimă produse de la dumneavoastră.

 • Coș de cumpărături. Această funcție oferă posibilitatea cumpărătorului de a adăuga / edita / șterge produsele care urmează să le cumpere.

 • Newsletter ( Buletin informativ ) . După cum bine se știe, metoda cea mai eficientă de informare a utilizatorilor despre noutătile dumneavoastră este prin intermediul e-mail. La Creare magazin online vă punem la dispoziție acest lucru cu multiple variante cum ar fi: buletin informativ automat o dată pe săptămana la o anumită oră sau realizat manual cu produsele dorite. Sistemul de informare este unul foarte performant și vă oferă statistici despre câte click-uri au fost date sau câți utilizatori au deschis mesajul fiind foarte util pentru promoțiile dumneavoastră.

 • Statistici vânzări. beneficiați de o secțiune în panoul de administrare unde puteți urmări volumul de vânzări pe săptămâna, luna sau an.

 • Optimizare SEO la realizarea magazinului virtual. Fiecare pagină din magazin conține Meta Title, Meta description și Meta Keyword care vă ajută la optimizarea cât mai bună în motoarele de căutare Google, Yahoo sau Bing. Pe lângă acest lucru o să beneficiați și de instrumentul necesar pentru a va putea gestiona singur acest lucru pe viitor.

 • Formulare de contact sau Cerere de ofertă. În cazul în care utilizatorul nu găsește în magazinul dumneavoastră ceea ce dorește, acesta poate folosi un formular pentru cerere de ofertă prin intermediul căruia vă poate informa despre dorințele acestuia.

 • Lista de dorințe. Ce înseamnă asta? Pe multe magazine online am observat un buton "lista de dorințe" , acest element înseamnă ca utilizatorul poate pune într-o lista produsele pe care le găsește interesante însă nu este încă hotărât să le cumpere. El va avea posibilitatea de a le adaugă în această lista după care e poate adaugă în coșul de cumpărături.

 • Implementare mai multe limbi. Dacă doriți să aveți un magazin online internațional, web site-ul realizat de noi poate avea acest lucru.

 • Mai multe monezi de conversie. Dacă doriți să afișați prețul un RON dar și în Euro, sau orice alta moneda, acest lucru este posibil cu ajutorul modulelor performante de care dispunem .

 • Panou de administrare foarte prietenos pentru produse, categorii, producători,

Voi încerca în doar câteva rânduri să va explic ce conține un panou de administrare și ce opțiuni că poate oferii acesta:

 • Adăugare produse cu posibilitatea de a edita prețul, descrieri, imagini.

 • Gestionare variații de produse. Mai exact ce înseamnă acest aspect? Dacă de exemplu vindeți încălțăminte și aveți un model cu mai multe mărimi, în general și prețurile diferă, această opțiune o oferă posibilitatea de a adaugă prețuri diferite pentru mărimi diferite la acelas produs. Utilizatorul va avea posibilitatea de a selectă mărimea sau culoarea dorită și în funcție de această va primii prețul exact.

 • Realizare filtre. Permite utilizatorilor să filtreze căutările în funcție de nevoile acestuia, mărime, culoare, dimensiune, etc...Este foarte important să oferiți utilizatorilor o interfață cât mai ușor de folosit.

 • Coduri Voucher. Cu siguranță ați auzit de acest concept care se folosește din ce în ce mai mult la un magazin online care își respectă clienții și îi fidelizează cu ajutorul cadourilor voucher pentru a reveni în magazinul lor. Este foarte ușor de utilizat și chiar recomandat mai ales în perioadă sărbătorilor.

 • Compară produse. Ce înseamnă asta? Majoritatea magazinelor mari oferă posibilitatea ca utilizatorul să poată compară mai multe produse din magazin pentru a fi sigur că va face alegerea corectă luând în calcul prețul și calitatea.

 • Generator de facturi. Acest instrument va ușurează foarte mult munca de birou și generează factură pro-formă când comanda este depusă și factură fiscală când comanda este finalizată. Informațiile de pe factură se pot edita foarte ușor pentru număr de serie unic de facturare .

 • Gestionarea stocurilor. punem la dispoziție orice modalitate de gestionare stocurilor, De exemplu, dacă stocul este epuizat clientul este informat sau dacă doriți acesta poate comanda produsul chiar dacă nu mai exista pe stoc.

 • Marketing afiliat. Puteți produse de la un alt partener, cu trimitere la link-ul afiliat. Cumpărătorul vede produsul, analizează detaliile iar când apasă butonul "cumpăra acum" acesta este redirecționat la magazinul partener.

Care este timpul necesar pentru creare magazin onlineDin experiență vă pot spune că timpul necesar pentru realizarea unui magazin online durează între 5-10 zile pentru a pune la punct toate detaliile. În final rezultatul nu are cum să fie decât satisfăcător pentru dumneavoastră.
Plata pentru creare magazin online se face numai la finalul proiectului când dumneavoastră sunteți perfect mulțumit cu ceea ce aveți. Este dreptul dumneavoastră să refuzați proiectul nostru fără nici o obligație financiară.

Pentru orice proiect se oferă factură și contract. Dacă doriți un abonament de mentenanță putem discuta acest aspect după finalizarea proiectului. Posibilitățile sunt multiple pentru acest domeniu și prețurile pornesc de la 150 RON/ lună.

imaginile folosite pe această pagină au fost preluate de pe site-ul FreePik.com