Despre noi

SC ADAD Company 365 SRL, vă oferă din 2008 servicii de web design și promovare pe internet.

Facem totul cu pasiune pentru IT și încercam să oferim cele mai bune soluții pentru fiecare client în parte. Suntem pregătiți oricând pentru un nou proiect și dispuși să vă ascultăm nevoile pentru o îmbinare cât se poate de eficientă între creativitate și profesionalism .

Experiența acumulată în tot acest timp ne-a ajutat să fim cât se poate de perfecționiști și serioși față de clienții noștri pentru toate serviciile oferite.
O atitudine serioasă față de client înseamnă pentru noi cheia succesului.

Creare site de prezentare

Ne punem la dispoziția dumneavoastră pentru realizarea unui web site de prezentare chiar dacă este vorba de o firmă mai mică sau un portal cât mai complex.

Imagine modernă

Fiecare proiect reprezintă o nouă provocare și ne folosim creativitatea pentru un design cât mai modern.

Optimizare SEO

După finalizarea unui proiect putem lucra împreună și pe direcția de optimizare pentru a obține o poziție cât mai bună în google.

Responsive design

Din start, orice proiect realizat de noi are un design care se adaptează la orice platformă mobilă care utilizează IOS sau Android .


Va așteptăm să lucrăm împreună pentru realizare site.

Putem fi alături de dumneavoastră de la achiziționarea domeniului și până când web site-ul dumneavoastră apare în rezultatele căutărilor din google, yahoo sau Bing.

Echipa noastră vă oferă servicii de găzduire web, realizare site și promovare pe internet folosind cele mai moderne instrumente online. Pentru că dorim să fim cât mai transparenți și să nu vindem promisiuni, plata pentru proiectele realizate de noi se face după ce clientul este mulțumit.

De ce să apelezi la o firmă de Web Disgn?

Ca în orice domeniu de activitate există specialiști care vă pot oferii cele mai bune sfaturi și vă pot oferi solutile cele mai potrivite.

Toate firmele mari care au ajuns în TOP au avut în spate o echipă de specialiști și au înțeles că trebuie să lucreze numai cu persoane bine pregătite. Dispunem de foarte multe resurse online care ne permit realizarea unui site web rapid și cu rezultate imediate și eficientă maximă.

Suntem gata să venim oricând în fața dumneavoastră cu un set de servicii eficiente care să vă propulseze imaginea firmei în mediul online la prețurile cele mai bune de pe piață .