Creare site firma de transport

Aveti o firma de transport si doriti un portal online care sa va reprezinte serviciile intr-un mod cat mai profesional? Firma noastra de web design va pune la dispozitie o multitudine de solutii in ceea ce priveste design-ul si functionaltatile site-ului pentru a concepe o imagine profesionala si care sa atraga cat mai multi clienti.

Ce aveti nevoie pentru creare site firma de transport.

Pentru a lansa un web site din domeniul transportului aveti nevoie de un domeniu cu extensia .ro sau orice alta extensie dorita de dumneavoastra. Puteti sa verificati disponibilitatea unui domeniu la Host Profesional pentru a rezerva numele dorit de dumneavoastra.

Pachetul de gazduire este deasemenea un element foarte important si aveti nevoie pentru ca acesta sa raspunda cat mai bine proiectului dumneavoastra. Tot de la Host Profesional puteti alege un pachet de gazduire online.

Posibilitatea de a alege o tema profesionala care sa fie cat mai estetica pentru nisa dumneavoastra de activitate este un element care il puteti decide dumneavoastra sau persoana care ca realizeaza web site-ul.

Ce poate include realizarea unui web site pentru o firma de transport.

  • Design modern utilizand cele mai performante instrumente web.
  • Logo care sa exprime identitatea dumneavoastra intr-un mod profesional.
  • Modul de rezervare online al unui posibil transport.
  • Galerie de imagini cu flota dumneavoastra.
  • Pagini nelimitate.
  • Integrare de blog online pentru a tine clientii cat mai bine informati despre serviciile si ofertele dumneavoastra.
  • Formulare de contact sau cerere oferta nelimitate.
  • Afisare date de contact cat mai vizibile pe site.
  • Integrare cu cat mai multe canale de socializare.
  • Traducerea site-ului in mai multe limbi pentru a va adresa si clientiilor din strainatate.

 

Pretul si timpul de realizare pentru un site de transport poate varia in functie de cerintele clientului, Din experienta va pot spune faptul ca pretul poate porni de la 600 RON iar timpul de realizare este de 3-5 zile lucratoare.

Pentru orce detaliu nu ezitati sa ne contactati  la numarul 0745 26 42 52. Va stam la dispozitie cu cea mai mare placere.
Designed by Freepik

Alin Dragoescu
Alin Dragoescu
Eu sunt Alin, ma ocup de crearea site-urilor WEB si promovare online inca din 2010 pe platforma Wordpress.
Creare site firma de transport
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe