Marturii

Parerea clientilor nostri, Marturie web design

Pentru noi este foarte important sa stim parerea celor cu care colaboram. Transparenta si seriozitatea sunt elemente care ne reprezinta cel mai mult in realizarea unui proiect.
 • gabriel adrian
  trebuie sa recunosc ca este foarte bun.. foarte rapid.. in ceea ce face.
  si ofera servicii de calitate
  profesionalism.
  MULTUMESC
  RECOMAND !
  gabriel adrian
  curataretapiterieauto0733607225
 • Codruta Luca
  Profesionalism, promptitudine si seriozitate! Asa as descrie in doar cateva cuvinte colaborarea pe care am avut-o cu dl Alin. Rezultatul este unul calitativ si la un pret competitiv. Nota 10 din 10, felicitari! Recomand!
  Codruta Luca
  SC CELMEMIS SRL
 • Atunci cand esti profesionist, cauti profesionisti cu care sa colaborezi. 1
  Atunci cand esti profesionist, cauti profesionisti cu care sa colaborezi. Alin Dragoescu si echipa lui dovedesc promptitudine, orientare catre cerintele clientului, bun simt profesional. Ramaneti profesionisti!
  Daciana Nanu
 • Gorbe Florian Constantin
  Ii multumesc Domnului Alin pentru ajutorul pe care mi-la oferit. Recomand cu incredere.
 • Recomand 2
  Recomand cu încredere! Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu domnul Alin.
  Yolanda Yolly
  SC Pe Plus Instal Control srl
 • Promptitudinea, seriozitatea, ingeniozitatea si profesionalism 3
  Dorim sa ii multumim domnului Alin Dragoescu pentru crearea magazinului nostru online. Promptitudinea, seriozitatea, ingeniozitatea si profesionalismul dansului ne-au convins ca se pot face lucruri minunate si in Romania. Il recomandam cu cea mai mare incredere.
  Privado Stil
  S.C. ALEX FARMING DIVISION S.R.L.
 • colaborare reusita 4
  Am avut o colaborare reusita cu Web Design. Foarte "responsive" la cerintele aparute pe masura derularii proiectului, proactiv, rapid si multe sugestii primite de care am tinut cont in forma finala a site-ului. Cu siguranta voi mai colabora cu ei!
  Mihai Luca
 • Emilia Mogosanu
  Sunt fooarte multumita de serviciile obtinute, mai ales de promptitudine. Orice am avut nevoie, m-au rezolvat. Conteaza foarte mult felul in care iti intelegi afacerea, si in care intelegi sa-ti pretuiesti clientii, si aici am regasit asta. Faptul ca am la voi vreo 3 siteuri (pana acum), arata cat de mult imi place sa lucram impreuna. Multumesc mult. Emilia
  Emilia Mogosanu
  Mdivine Miracles
 • Paul
  O persoana foarte serioasa cum rar mai gasesti, orice problema intervine si rezolva imediat.... am mai lucrat cu alte persoane in acest domeniu dar e pe de parte cel mai convenabil si serios,
  Paul
 • Recomand cu toata increderea 5
  Recomand cu toata increderea...Alin este un super profesionist.Ne-a facut sit-ul exact asa cum ne-am dorit.
  Foarde deschis la colaborare...pana sa finalizeze sit-ul au fost o multime de modifcarii pe care le-am avut de adaugat si toate au fost facute.
  A iesit exact cum vroiam si pe aceasta cale Trupa TryGen din Pitesti iti multumeste
  Marin Alexandru
  Trupa TryGen
 • Bratu Catalin
  Recomand, Va multumesc
  Bratu Catalin
  Pfa Bratu Catalin
 • Site-ul este perfect!! 6
  Iti multumesc pentru colaborare si mai ales pentru promptitudine.
  Web Studio Brasov
 • Lucia Zubas
  Comunicarea cu realizatorul site-ului eficienta. Timp de realizare 2-3 zile. Maleabilitate. Per total multumiti si recomandam.
  Lucia Zubas
  ROMFRIG COMPANY SRL
 • Munteanu Petronela
  Colaborarea cu dv. a fost pozitiva din toate punctele de vedere. Precizez ca seriozitatea si profesionalismul de care ati dat dovada ma determina sa va publicizez de cate ori voi avea ocazia. Pretul onest si timpul scurt in care ati facut site-ul, sunt de asemenea alte doua atuuri ,va doresc mult succes in continuare!
  Munteanu Petronela
  MUNTEANU C. PETRONELA II
 • Alin Cruceru
  Am avut o experienta consistenta cu un personal care intelege nevoile clientului in acelasi timp urmarind o linie profesionista – multa intelegere fata de numeroasele cereri de modificare
  Alin Cruceru
  PBA Consulting
Dupa fiecare proiect incercam sa colectam marturiile clientilor despre colaborarea noastra pentru a intelege mai bine filozofia fiecaruia. Acest lucru ne ajuta sa evoluam si sa fim din ce in ce mai excesivi. In functie de parerea fiecaruia ne punem la punct cu intrumente cat mai noi din domeniu care sa ne ajute pentru viitoarele proiecte.

O marturie web design obiectiva pentru noi valoreaza foarte mult.

Vizualizati ce servicii a putem oferi petru afacerea dumneavoastra.
marturie web design