Creare site pentru Restaurant

Traducere site
Realizare web site Multi Languages in WordPress
3 April 2017
Creare Site Centru Medical
Creare Site pentru un Centru Medical
17 April 2017

Daca doriti o firma pentru creare site restaurant agentia noastra de web design va ofera servicii profesionale pentru un portal cat se poate de modern. Un portal care sa ofere vizitatorilor toate informatiile de care au nevoie usor de navigat si de vizualizat continutul.

Ce elemente poate contine un web site pentru restaurant?

La creare site restaurant pe langa aspectul care trebuie sa fie cat mai modern si continutul cat mai relevant va punem la dispozitie cateva elemete care pot face diferenta dintre profesional si un web site simplu.

  • Sistem de rezervare online al unei locatii. Un posibil client va fi capabil sa rezerve o anumita masa intr-o zi anume. Este o facilitate din ce in ce mai cautata de clientii Romanai.
  • Lista cu meniuri care se poate administra foare usor de catre un angajat al restaurantului sau in baza unui contract putem si noi sa facem acest lucru.
  • Calendar cu evenimente in cazul in care locatia dumneavastra organizeaza anumite evenimente speciale si doriti ca vizitatori sa fie cat mai bine informati.
  • Blog pentru a adauga noutatile din restaurant sau locatia dumneavoastra.
  • Lista cu angajatii, Ospatari, bucatarii si barmani locatie dumneavoastra trebuie sa fie prezenti pe paginile site-ului.
  • Galerie foto cu imagini din interiorul si exteriorul locatiei.
  • Galerie video de la evenimentele dumneavoastra.
  • Lista cu referinte si recenzii de la clientii dumneavoastra.
  • Sistem de comanda online al unui meniu in cazul in care locatia dumneavoastra ofera comenzi la domiciliu.
  • Legatura cu orice canal de socializare cunoscut in Romania.

Care este pretul pentru creare site restaurant ?

In general pretul porneste de la 1.300 RON cu toate elementele de mai sus incluse in portal insa acesta poate sa difere in functie de complexitate si anumite elemente care trebuie adaugate in plus.

Tipul de realizare poate fi intre 5-7 zile lucratoare de la demararea proiectului insa daca avem toate informatiile necesare, timpul poate fi mai scurt decat deobicei.

Daca doriti sa vedeti cum lucram, va invitam sa vizualizati portofoliu nostru la pagina urmatoare:

Portofoliu Creare site web

Pentru orice detaliu legat de creare site restaurant va stam la dispozitie si telefonic la numarul 0745 26 42 52

 

Dragoescu Alin
Dragoescu Alin
Suntem o firma de web design si promovare pe internet din Pitesti pregatita oricand pentru un nou proiect de creare site din orice domeniu de activitate. Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.
gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe