15 module utile pentru un magazin online construit pe WooCommerce

10 motive pentru a avea un website in anul 2020
10 motive pentru care ai nevoie de un serviciu de Creare site web in 2020
2 September 2020
Invata WordPress de la 0 pentru crearea unui website 4
Invata WordPress de la 0 pentru crearea unui website
10 February 2021
15 module utile pentru un magazin online construit pe WooCommerce 5

Căutați cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru crearea unui magazin online?

Pluginurile reprezintă cea mai bună parte a realizării unui magazin online folosind WooCommerce. Acestea vă permit să adăugați funcții noi și să vă dezvoltați afacerea.

Există o mulțime de pluginuri gratuite și premium pe care le puteți folosi, dar nu toate sunt bune. Cum aflați cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru afacerea dvs. online?

În acest articol, am ales câteva dintre cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru magazinul dvs. pentru a crește vânzările și a vă dezvolta afacerea.

Dacă nu v-ați început încă magazinul online, atunci avem un ghid pas cu pas despre cum să începeți un magazin online cu WooCommerce. Vă oferă informații despre cum să alegeți cea mai bună găzduire WooCommerce, să instalați WooCommerce, să selectați o temă și tot ce aveți nevoie.

1. OptinMonster

OptinMonster este cel mai puternic software de optimizare a conversiilor de pe piață. Vă ajută să convertiți părăsirea vizitatorilor site-ului în abonați și clienți.

Puteți să-l utilizați pe site-ul dvs. de comerț electronic pentru a reduce abandonul coșului de cumpărături, pentru a crește conversia vânzărilor, pentru a vă dezvolta lista de e-mailuri, pentru a afișa mesaje de pe site-uri direcționati și multe altele.

Dacă doriți să vă extindeți lista de e-mailuri și să creșteți vânzările, atunci aveți nevoie de acest set de instrumente de optimizare a conversiilor.

2. YITH WooCommerce Wishlist

Pluginul YITH WooCommerce pentru lista de dorințe le permite clienților să salveze produse în lista lor de dorințe. Aceștia pot folosi lista de dorințe pentru a face achiziția mai târziu sau pot partaja lista lor de dorințe cu prietenii și familia.

Acesta este un supliment perfect pentru magazinul dvs. online în perioadele aglomerate de vacanță, când oamenii își fac listele de cumpărături și cumpără cadouri.

3. WooCommerce Products Slider

WooCommerce Products Slider vă permite să creați cu ușurință galeri și carusele de produse frumoase și să le adăugați oriunde în magazinul dvs. WooCommerce.

15 module utile pentru un magazin online construit pe WooCommerce 6

 

4. WooCommerce Customizer

WooCommerce Customizer oferă o interfață ușor de utilizat pentru a utiliza filtre WooCommerce încorporate. Aceste filtre vă permit să personalizați lucruri precum textul butoanelor, etichete, câmpuri și multe altele.

În mod normal, ar trebui să scrieți cod PHP pentru a utiliza aceste filtre. Cu ajutorul personalizatorului WooCommerce, puteți utiliza cu ușurință acele filtre dintr-o pagină simplă de setări (nu este necesară codarea).

5. WooCommerce Multilingual

Site-urile web non-englezești WordPress au depășit site-urile web WordPress englezești în 2014. De atunci, mai multe magazine WooCommerce sunt create în alte limbi decât engleza. WooCommerce Multilingual adaugă un strat de compatibilitate cu popularul plugin WPML WordPress multilingv.

Acest lucru vă permite să traduceți produsul și alte pagini WooCommerce în mai multe limbi. Clienții dvs. pot alege să navigheze pe site-ul dvs. în limba lor preferată.

Daca doriti traducerera unui website, va punem la dispozitie serviciile unui birou de traducatori profesionisti.

Vezi mai multe detalii aici despre TRADUCEREA UNUI WEBSITE

 

6. WP Mail SMTP by WPForms

Magazinul WooCommerce trimite notificări prin e-mail pentru diferite acțiuni ale proprietarului magazinului, precum și clienților. Folosește funcția PHP mail () pentru a face acest lucru.

Cu toate acestea, majoritatea companiilor de găzduire WordPress nu au această funcție configurată corect și unele chiar o blochează. În acest caz, funcțiile de e-mail ale magazinului dvs. nu vor funcționa.

WP Mail SMTP remediază această problemă, permițându-vă să utilizați un furnizor de servicii SMTP pentru a trimite e-mailuri. Acest lucru vă asigură că e-mailurile dvs. WooCommerce sunt livrate către căsuța de e-mail a utilizatorilor și nu ajung în spam.

7. Order Delivery Date for WooCommerce

Acest plugin permite utilizatorilor să aleagă o dată de livrare pentru produse în timpul plății. Proprietarii magazinelor WooCommerce pot vedea data de livrare dorită în pagina comenzilor din zona de administrare.

15 module utile pentru un magazin online construit pe WooCommerce 7

 

8. YITH WooCommerce Quick View

Vizualizarea rapidă WooCommerce permite clienților dvs. să privească detaliile produsului prin simpla trecere a mouse-ului peste un buton. Aceasta permite clienților să obțină rapid informațiile despre produs fără a părăsi listele de produse sau pagina magazinului.

Utilizatorii vor putea vedea o imagine mai mare a produsului, descrierea produsului și un buton de adăugare la coș într-o fereastră pop-up. Mie personal mi se pare foarte util.

9. WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Acest plugin vă permite să trimiteți facturi PDF și fișe de ambalare clienților prin e-mail. De asemenea, utilizatorii își pot descărca facturile și fișele din zona contului lor. În calitate de administrator al site-ului, puteți, de asemenea, să generați facturi în bloc, să le descărcați și să le trimiteți prin e-mail utilizatorilor dintr-o zonă de administrare.

facturi online woocommerce

 

10. YITH WooCommerce Ajax Search

Viteza este crucială pentru succesul oricărui site web, în special pentru magazinele online. O întârziere de o secundă în încărcarea paginii poate crește semnificativ abandonarea coșului de cumpărături și poate reduce implicarea utilizatorilor.

YITH WooCommerce Ajax Search oferă o funcție de căutare puternică pentru a afișa instantaneu produsele pe măsură ce utilizatorii încep să tasteze. Folosește Ajax pentru a obține rezultatele, ceea ce înseamnă că utilizatorii dvs. pot căuta fără a părăsi pagina pe care o vizionează în prezent.

11. WooCommerce Checkout Field Editor

Doriți să adăugați câmpuri personalizate la pagina de “finalizare comanda”? Pluginul WooCommerce Checkout Field Editor vă permite să adăugați cu ușurință, să personalizați și să rearanjați câmpurile de pe pagina de checkout a magazinului dvs. online.

Acest lucru vă permite să personalizați întreaga experiență de plată pentru clienții dvs. și să utilizați datele pentru a vă dezvolta afacerea.

12. Minimum Purchase for WooCommerce

Achiziția minimă pentru WooCommerce vă permite să configurați reguli minime de achiziție pentru produsele dvs. Puteți adăuga reguli pentru un singur produs sau puteți crea reguli pentru un grup de produse.

Pluginul vă permite, de asemenea, să aplicați reguli privind cantitatea maxima sau cantitatea minimă de achiziție, să setați reguli diferite în funcție de rolul utilizatorului și să configurați mesaje personalizate pentru a fi afișate atunci când regulile nu sunt potrivite.

13. PW WooCommerce Gift Cards

Cardurile cadou PW WooCommerce facilitează vânzarea cardurilor cadou în magazinul dvs. Clienții pot achiziționa carduri cadou și le pot împărtăși prietenilor sau familiei pentru a le valorifica la magazinul dvs. online.

Pluginul vine cu un șablon de e-mail pentru card și o secțiune de administrare pentru a vizualiza traseul cardului cadou. Clienții dvs. pot specifica suma cardului cadou, destinatarul și pot adăuga propriul mesaj personal în timpul achiziției.

14. Custom Product Tabs for WooCommerce

În mod normal, paginile de produse necesită utilizatorilor să deruleze în jos pentru a vedea mai multe informații. Filele de produse personalizate pentru WooCommerce vă permit să împărțiți descrierile și detaliile produselor în mai multe sectiuni. Acest lucru îi ajută pe utilizatori să treacă la secțiunea pe care doresc să o vizualizeze, asigurându-se în același timp că site-ul dvs. web arată ordonat și organizat.

15. Variation Swatches for WooCommerce

Atributele si variatiile de produse pentru WooCommerce vă permite să adăugați cu ușurință diverse variație a produsului la atributele produsului WooCommerce. Clienții vor vedea apoi mostre de culoare, imagini și etichete frumoase, în loc de meniuri derulante.

Acest lucru face mai ușor pentru utilizatori să selecteze culorile, dimensiunile, stilurile și multe altele ale produselor. De asemenea, face aceste opțiuni ușor de remarcat și îmbunătățește experiența clienților.

Sunt foarte moulte module în baza de date WordPress pe care le puteți implementa în magazinul dumneavoastră online pentru a facilita achzitionarea unui produs și pentru a tine cât mai mult timp vizitatorul pe site-ul dumneavoastră.

Dar daca aveți toate aceste module, chiar daca nu încurajez instalarea a modulelor inutil, poate aduce destul de multe beneficii.

Daca doriti mai multe informatii despre realizarea unui magazin online nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail contact@creare-site-web.com

Acest articol a fost preluat de pe WP Beginner

Dragoescu Alin
Dragoescu Alin
Suntem o firma de web design si promovare pe internet din Pitesti pregatita oricand pentru un nou proiect de creare site din orice domeniu de activitate. Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.