Este cea mai buna soluție pentru cei care doresc numai sa tina Up to Data website-ul construit pe platforma WordPress!

De ce este important sa fi mereu Up to data ?

Mediul online cu cât a devenit mai popular cu atât a devenit si mai vulnerabil si toată lumea dorește sa aibe informațiile cât mai bine protejate. Când ma refer la informație nu este vorba doar de un magazin online sau un portal care stochează informații ale clienților ci orice tip de pagina web care conține informații importante. pentru a înțelege mai bine cât de important este acest aspect ar trebui sa va imaginați ca provideru-ul dumneavoastră de internet este ca o gazda, care va găzduiește imagini, texte sau orice alta infomatie. Gazda este ca un apartament unul mai modern sau unul mai invechit, unul cu mai multe utilitati sau unul cu mai puține utilitati. Daca o sa realizați ca cineva încearcă sa va „spargă” apartamentul, asa cum este, mai sărac sau mai bogat cu siguranța nu o sa fie o plăcere.

Exact la fel se întâmpla si în mediul online. Trebuie sa ne protejam locul unde sunt găzduite informațiile noastre!

Ce va ofera acest pachet ?

  • Va garantam ca siteul dumneavoastră va fi tot timpul la ultima versiune de WordPress, un lucru foarte important, având în vedere ca tot mai multe site-uri au fost afectate în ultimi ani de evoluția tehnologiei.
  • Va garantam ca site-ul dumneavoastra va avea toate modulele Up to data.
  • Daca site-ul este realizat de noi va garantam deasemenea si tema instalata ca va fi la ultima versiune!

De regulă, dezvoltatorii de teme şi plugin-uri sunt foarte atenţi şi receptivi la modificările şi actualizările pe care le face WordPress, aşa încât lansează şi ei, odată cu platforma, update-urile necesare, în aşa fel încât ele să fie compatibile.

Cat costa acest pachet de mentenanta ?

Costul este de 250 RON / AN . Un pret mic care poate valora foarte mult pentru securitatea site-ului dumneavoastra.

Am decis lansarea acestui pachet la cererea mai multor clienti care ne spuneau ca nu doresc sa mai plateasca lunar inca un abonament deoarece site-ul lor este unul simplu, de prezentare si nu merita invesitia. Dupa ce am inteles mai bine care sunt nevoile clientilor nostri am decis ca acesta este cea mai buna solutie.

Dupa cel mai nou Update al platformei WordPress ( 5.3 )foarte multe module au devenit incompatibile cu platforma. Practic a adaugat un filtru de securitate prin care nu mai trec decat modulele care tin pasul cu tehnologia. Plugin-urile invechite care contin coduri sursa vechi si reprezinta un risc pentru nu mai pot fi activate.

Din punctul meu de vedere acesta este o forma de respect pentru utilizatori platformei WordPress.

Puteti achitizitiona acest pachet de update folosind link-ul de mai jos sau ne puteti contacta la adresa contact@creare-site-web.com

Comanda Mentenanță website de baza