Creare site de stiri

Creare site de stiri online

Daca detineti un ziar sau orice alta publicatie si doriti sa va transpuneti stririle, actualitatile si in mediul online este recomandat sa apelati la o firma specializata de web design care sa va puna la dispozitie toate intrumentele necesare pentru o administrare cat mai profesionala si o imagine care sa exprime cat mai obiectiv sterile oferite de ziarul dumneavoastra.

PRETUL ESTE DE 2.500 RON PENTRU REALIZAREA UNUI WEBSITE DE STIRI ONLINE

Ca poate contine un portal de stiri online?

In procesul de creare site web de stiri online sunt necesare foarte multe elemente care sa va ajute in realizarea/ editarea unui articol eficient. Iata ce instrumente va punem la dispozitie pentru a avea un portal de stiri online asa cum va doriti.

 • Consiliere in alegerea domeniului care sa fie in perfecta concordanta cu activitatea si numele societatii dumneavoastra.
 • Consiliere in alegerea pachetului de gazduire pentru a raspunde cat mai efficient nevoilor dumneavoastra.
 • Realizarea unui design cat mai modern. Probabil ati vazut pe site-urile mai multor canale de stiri ca site-ul lor este impartiti foarte bine in linii isi coloane unde sunt afisate stiri din diverse categorii sau diverse etichete. Va putem garanta acelas mod de prezentare a stirilor astfel incat vizitatorul site-ului sa ramana cat mai mult conectat la sterile dumneavoastra.
 • Panou de administrare de unde va puteti gestiona foarte usor toate stirile, categorii, subcategorii, etichete si imagini.
 • Posibilitatea de a realiza galerii de imagini in articole.
 • Posibilitatea de a edita/ actualize continutul fara a fi nevoie de cunostinte IT.
 • Va puteti gestiona angajatii. Asta in cazul in care aveti mai multi editori la ziarul dumneavoastra, puteti sa le acordati drepturi diferite de administrator cum ar fi: Un editor senior va putea fi capabil sa modifice pagini, articolele scrise de el dar si ale altor editori sau va fi capabil sa modereze orice comentariu venit pe web site.
 • Adaugare butoane catre canale de socializare cum ar fi Facebook, Twiter, G+ sau oricare altul, pentru a va face cat mai bine cunoscut in mediul online. Vizitatorii dumneavoastra vor fi capabili sa impartaseasca stirile pe pagina lor de facebook, twiter sau oricare alta.
 • Integrare sistem de newsletter. Va permite sa tineti utilizatorii informati prin intermediul casutei de e-mail. Totul se va face in mod automat inclusiv introducerea adreselor de e-mail in baza de date. Va putem explica mai multe variante inainte de a trage o concluzie.
 • Traducerea site-ului in mai multe limbi. Daca doriti sa aveti un site web de stiri multi-languages acest lucru este posibil cu siguranta in orice limba dorita.
 • Responsive Design. Inseamna ca site-ul va fi capabil sa se adapteze la orice dimensiune de calculator, tableta sau telefon mobil. Acest element este foarte important avand in vedere ca din ce in ce mai multi utilizatori de internet navigheaza de pe platforme mobile, mai ales in cazul stirilor online. Si eu din experienta va pot spune ca de pe telefonul mobil citesc foarte multe stiri online.
 • Posibilitatea de monetizare. Dupa crearea unui site web de stiri online foarte multi adimistratori doresc sa monetizeze acest portal prin reclame PEY PER CLICK  sau reclame catre afiliati/ parteneri, etc… Dupa cum ati vazut probabil, marea majoritate a site-urilor de stiri au diverse reclame pentru o monetizare cat mai eficienta. In ceea ce priveste acest aspect va putem consilia cu aranjamentul reclamelor in pagina pentru a nu afecta continutul.
 • Consiliere in prinvinta folosirii de meta title si meta description in fiecare articol. Va punem la dispozitie instrumente care sa va ajute in editarea unui articol cat mai profesional.
 • Pagini si formulare nelimitate.
 • Consiliere in vederea editarii unui articol eficient care sa poata fi citit de cat mai multi vizitatori.
 • Securizarea site-ului. Este un aspect important mai ales atunci cand deveniti foarte popular este posibil sa deveniti si foarte vulnerabil la atacurile informatice.
 • RSS, Flux de stiri de la alte site-uri partenere.
 • Orice alta functionalitate dorita de client cum ar fi: Curs Valutar, Meteo, Ora locala, etc…
 • Meniul gandit astfel incat sa fie cat mai bine vizibil din orice parte a site-ului.

Ce aveti nevoie pentru creare site web de stiri online ?

In afara de numele unui domeniu si gazduire nu va trebui sa mai faceti absolute nimic, numai sa scrieti cat mai multe stiri, cat mai obiective si cat mai relevante.

O stire cu un titlu si un continut cat mai relevant cu siguranta va castiga increderea utilizatorului.

Cat costa un portal de stiri online?

Cu siguranta va ganditi la sume de sute poate chiar mii de Euro insa nu este deloc asa. Tehnologia IT avanseaza foarte repede si au aparut metode din ce in ce mai ieftine care sa raspunda nevoilor dumneavoastra. Avand in vedere ca lucram cu teme predefinite  premium, pretul poate porni de la 1.500 RON cu totul: domeniu, gazduire, tema, support online, realizare site.

Timpul de realizare este destul de scurt si anume 3-5 zile lucratoare. In general din experienta va pot spune ca in maxim o saptamana puteti fi activ 100% pe internet si va puteti incepe afacerea.

Un exemplu de web site de stiri online este InformatiaTa.ro, un ziar online cu articole interesante din zona Bucovina, Suceava.

Daca doriti sa realizati numai un web site de articole online si nu aveti si un ziar va putem oferii aceleasi conditii.

Pentru orice detaliu ne puteti contacta la adresa de e-mail: contact@creare-site-web.com sau la telefon: 0745 26 42 52.

Va stam la dispozitie cu cea mai mare placere.

Designed by Freepik

Alin Dragoescu
Alin Dragoescu
Eu sunt Alin, ma ocup de crearea site-urilor WEB si promovare online inca din 2010 pe platforma Wordpress.
Creare site de stiri
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe