Daca detineti un Blog personal, o agentie de turism sau un website de anunturi online este foarte indicat sa va tineti vizitatori in informati despre activitatea dumneavoastra cu ajutorul unui sistem de Newsletter online ( Buletin informativ ).

Un proces de creare newsletter este relativ usor insa trebuie sa luati in calcul mai multe elemente si este recomandat sa apelati la o persoana de specialitate din domeniul IT care sa va ajute cu aceste lucruri cat mai bine.

Ce inseamna un newsletter?

Acesta este un mesaj online ( o scrisoare electronica ), prin care o firma sau o persoana care detine anumite servicii isi prezinta noutatile intr-un mod cat mai facil pentru cititori. Aceste mesaje pot contine elemente grafice, texte, informatii de contact si orice alte detalii dorite de dumneavoastra.

Ce posibilitati aveti la crearea unui newsletter.

In primul rand trebuie sa stiti ca va putem realiza un sistem de trimitere a mesajelor care sa functioneze 100% singur fara ca dumneavoastra sa faceti nimic. Pur si simplu abonatul isi introduce adresa de e-mail si la o frecventa dorita de dumneavoastra va primi un mesaj cu noutati. Frecventa poate fi zilnic, saptamanal, lunar sau de fiecare data cand se adauga un nou produs pe website.

Daca alegeti sa implementati un asemenea sistem pe site cu ajutorul experientei noastre iata ce va putem oferi:

 • Realizare liste de abonati nelimitat.
 • Crearea mesajului informativ.
 • Importare liste abonati deja existenti intr-o baza de date deja existenta.
 • Se poate transmite un buletin informativ numai catre o anumita lista dorita.
 • Adaugare in mesajul transmis de elemente dorite, imagini, produse sau legaturi catre canalele de socializare.
 • Listele cu abonati se pot exporta daca doriti sa le salvati in calculator.
 • Implementarea unui design cat mai placut.
 • Statistici cu privire la numarul de abonati care au deschi/ citit/ inchis mesajul dumneavoastra.
 • Editarea numelui de expeditor si adresa de e-mail.
 • Posibilitatea de a adauga ultimele produse in functie de o categorie aleasa sau eticheta.
 • Implementare formular de contact.
 • Butonul cu „dezabonare” care este absolut obligatoriu.

Cate mesaje se pot transmite pentru crearea unui newsletter efcient

In general se pot trasmite mesaje nelimitat insa depinde foarte mult de gazda dumneavoastra cate poate accepta. In medie un server transmite cam 300 de mesaje pe ora. Asta inseamna ca daca un buletin informativ se proceseaza catre 1.000 de persoane, in aproximativ 3 ore mesajul va fi livrat la toata lista.

Daca pentru Creare Newsletter folositi hostul dumneavoastra si doriti sa trimiteti un buletin informativ catre mai multi abonati este recomandat sa contactati inainte providerul de hosting.

Deasemenea se pot folosi servicii ale unor firme care sunt specializate numai pe acest domeni in ceea ce inseamna Marketing onlline.

Daaca doriti sa implemenati pe site-ul dumneavoastra un serviciu ce Creare Newsletter nu ezitati sa ne contactati la 0745 26 42 52 pentru mai multe detalii sau pe e-mail la contact@creare-site-web.com 

Preturile pornesc de la 100 RON si pot varia in functie de ceea ce doriti sa realizati.

 

 

 

Alin Dragoescu
Alin Dragoescu
Eu sunt Alin, ma ocup de crearea site-urilor WEB si promovare online inca din 2010 pe platforma Wordpress.
Creare Newsletter
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe