Creare magazin online Pitesti

site de prezentare
Creare site de prezentare profesional
3 January 2017
instrumente de colaj foto
5 instrumente de colaj foto pentru a realiza elemente vizuale cat mai frumoase
17 January 2017

Daca aveti deja un magazin real sau doriti sa va comercializati produsele in mediul online, sa aveti un magazin online este alegerea cea mai potrivita in ziua de astazi.

Care sunt Avantajele unui magazin online?

  • Aveti deschis NonStop.
  • Nu trebuie sa platiti chirie pentru un spatiul real si doar pentru un pachet de gazduire online care este mult mai ieftin, aproximativ 30-50 Euro/ An.
  • Va puteti gestiona stocurile in fata calculatorului foarte usor.
  • Va puteti adauga produse nelimitate.
  • Va puteti adauga filtre nelimitate.

Lista poate continua insa vom incerca sa va prezetnam cele mai importante aspecte cand doriti sa demarati un magazin virtual.

Care sunt conditiile legale?

Inainte de a demara aceasta afacere este indicat sa fiti informati cu toate detaliile privind legislatia in vigoare pe teritoriul Romaniei in ceea ce priveste comercializarea produselor in mediul online.

Aveti nevoie de casa de marcat ?

Nu este neapart nevoie de acest lucru. Legea romaneasca  prevede obligativitatea de a emite bon fiscal persoanelor fizice care platesc cu bani lichizi.

Pentru a face incasari fara casa de marcat de la persoanele fizice aveti urmatoarele alternative:

  1. Incasarea banilor prin transfer bancar
  2. Incasarea banilor prin plata cu cardul
  3. Incasarea banilor prin intermediul unei firme de curierat care emite chitanta in baza facturii emise de firma dumneavoastra (firma de curierat are dreptul de a incasa banii cu chitanta urmand sa transfere banii in contul dumneavoastra conform contractului).

Este obligatorie semnarea unui contract cu fiecare client?

Nu este nevoie de un contract semnat cu fiecare client in parte. Legislatia din domeniu permite existenta unui contract general, prezent la vedere in magazin (de cele mai multe ori sub forma de „Termeni si Conditii”).

Trebuie sa modific actele firmei pentru a vinde pe Internet?

In primul rand trebuie specificat ca pentru a face comert pe Internet ca firma, PFA sau orice alt organism inregistrat deja la Registrul Comertului nu este nevoie de nici o autorizatie in acest scop.

Puteti citi mai multe informatii legate de legislatia in vigoare la pagina urmatoare:

https://www.webecom.ro/blog/obligatii-legislative-ce-trebuie-respectate-de-un-magazin-online/

Va puteti personaliza cum doriti design-ul ?

Pentru crearea unui magazin online exista sute, chiar mii de teme profesionale pe internet. In general este recomandat sa vedeti mai multe si sa va alegeti un design cat mai potrivit, cu o structura usor de navigat si culori placute.

Insa orice platforma se poate personaliza asa cum doriti dumeavoastra si fiecare tema are un panou de editare al design-ului de unde va puteti alege anumite elemente fara a avea nevoie de cunostinte avansate.

Ce functioalitati sunt incluse intr-un magazin virtual?

Functionalitatile sunt multipla si va pot usura munca foarte mult. Pot fi adaugate de la procesor de plati online cu eliberare de factura proforma in format PDF pana la adaugare de campanii si promotii. O lista cu majoritatea functiilor pe care le poate indeplini un magazin virtual puteti gasii aici:

Functionalitati pentru creare magazin online

 

Exista o limita in ceea ce priveste numarul de produse adaugate ?

Nu este nici un fel de limita in ceea ce priveste numarul de produse, categorii, campanii adaugate! Singura limita o reprezinta spatiul de stocare pe server, insa din experienta va pot spune ca pe un spatiu de 1G se pot adauga cateva sute de produse impartite pe categorii si variatii de produs.

Deci foarte mare atentie atunci cand alegeti furnizorul dumneavoastra de hosting pentru ca in afara de spatiul de stocare trebuie sa aveti in vedere mult mai multe elemente cum ar fi: versiunea de PHP si MyQSL, numarul de domenii gazduite, numarul bazelor de date, etc…

Se poate optimiza pentru motoarele de cautare?

Fiecare magazin online realizat de noi este optimizat pentru motoarele de cautare si asta nu va fi tot, o sa va punem la dispozitie instrumente cu ajutorul carora puteti optimiza pentru motoarele de cautare fiecare produs in parte, imagine sau pagina din web site.

Va stam la dispozitie pentru orice detaliu legat de Creare magazin online Pitesti. Ne punem in slujba dumneavoastra experienta de aproape 10 ani in domeniu si incercam in fiecare zi sa fim cat mai profesionisti si cat mai la actualitate cu cerintele pietei.

 

 

 

Dragoescu Alin
Dragoescu Alin
Suntem o firma de web design si promovare pe internet din Pitesti pregatita oricand pentru un nou proiect de creare site din orice domeniu de activitate. Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.
gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe