Creare de formulare online

Creare site firma de constructii
Creare site firma de constructii, Dezvoltator Imobiliar
21 February 2017
reclama adsense in interiorul unui articol
Adaugă reclame google adsense pe un site wordpress fără plugin
13 March 2017

Creare formular online pentru orice domeniu de activitate, pentru o firma de rent a car, agentie de turism sau o agentie imobiliara.

Daca aveti un web site prin care doriti sa va promovati serviciile oferite, posibil sa aveti nevoie de cateva formulare online prin intermediul carora sa atrageti cat mai multi clienti sa va contacteze cum ar fi: Formular de contact, Formular de cerere oferta sau formular pentru rezervarea unei camere de hotel.

Ce aveti nevoie pentru un serviciu de creare de formulare online

Nu trebuiue sa fiti un expert in programare sau IT. Pentru noi este suficient sa ne spuneti ce campuri aveti nevoie si in ce scop!

Dexemplu, Pentru realizarea unui formular online al unui web site de “Rent a car” am realizat fiecare camp exact asa cum a dorit clientul si pe cate randuri a dorit.

Pe partea de design, in general, noi venim tot timpul cu propuneri pentru clienti. Adaptam design-ul sa fie cat mai in in ton cu design-ul general al site-ului daca acesta este deja realizat.

In general orice portal are nevoie de formulare online, mai ales de un formular de contact sau Cerere de oferta in cazul prestatorilor de servicii.

Cat poate costa implementarea unui formular online?

Pretul pentru a implementa un asfetl de element pe site-ul dumneavoastra poate porni de la 100 RON insa acesta poate sa difere in functie de complexitatea acestuia si de design-ul dorit de client!

Tehnologia IT ofera multe oportunitati astfel ca a devenit foarte usor sa implementezi un astfel de formular atat de folositor pentru a putea intra in legatura cat mai usor cu potentiali dumneavoastra clienti.

Daca doriti ne puteti contacta la adresa contact@creare-site-web.com pentru a va realiza o cotatie de pret pentru nevoile dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu cea mai mare placere si suntem gata oricand pentru orice proiect.

Experienta de aproape 10 ani in domeniul IT ne ajuta foarte mult sa gasim solutia cea mai buna si cea mai eficienta pentru afacerea dumneavoastra si pentru o imagine online cat mai profesionala.

Designed by Freepik

Dragoescu Alin
Dragoescu Alin
Suntem o firma de web design si promovare pe internet din Pitesti pregatita oricand pentru un nou proiect de creare site din orice domeniu de activitate. Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.
gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe