Ce inseamna Autoritatea unui web site ?

Optimizare site wordpress
Optimizare site WordPress profesionala
1 decembrie 2016
Creare site
SC ADAD Company 365 SRL, statistici despre realizarile din 2016
7 decembrie 2016
Creare site de prezentare

Creare site de prezentare

Autoritatea unui web site este un element foarte important in mediul online si in modul de indexare al mototoarelor de cautare. Este un termen pe care multi webmasteri lau intalnit cand a inceput sa se informeze despre realizarea unei pagini web, iar cei care inca nu au auzit de asa ceva cu siguranta vor intalni aceast termen cand vor incepe sa se documenteze despre optimizarea unui web site Offsite. Este clar ca autoritatea unui web site reprezinta un factor cat se poate de important pentru o pozitionare buna a website-ului.

Ce inseamna de fapt autoritatea?

Acum ceva timp am tinut niste cursuri despre crearea paginilor si optimizare, defiecare data incercam sa le explic studentilor ca trebuie sa isi imagineze conceptul de Google ( cel mai popular motor de cautare ) ca pe un profesor foarte exigent. O persoana care sta la catedra si e atent la tot ce se intampla in clasa lui, e capabil sa stie cine dupa cine a copiat, stie despre fiecare unde sta, cu ce se ocupa, cu cine e prieten si asa mai departe!

Autoritatea are exact acelas inteles ca in viata reala si anume: Spune-mi cu cine vorbesti ca sa-ti spun eu cine esti!

Poate vi se pare ciudat dar exact in asta se masoara autoritatea unui web site, in schimbul de link-uri pe care il faceti si cu cine il faceti.

Haideti sa luam un exemplu din viata reala: Esti un student anul 1 si nu prea va cunoaste nimeni, tocmai ce ati inceput facultatea si toti colegii se uita la tine incercand sa te cunoasca, incet incet incepeti sa iesiti la o cafea dupa ore, prin oras, etc.. Autoritatea ta este inca una scazuta! Dupa ceva timp esti vazut prin oras cu persoane foarte importante, chiar si la facultate esti vazut stand de vorba si glumind cu uni din cei mai importanti si influenti colegi! Autoritatea ta a inceput sa creasca brusc si esti din ce in ce mai respectat si colegii tai te privesc diferit.

Exact acelas lucru se intampla si in mediul online. Daca google vede web site-ul tau pe site-uri foarte slabe, fara continut bun si fara autoritate il va cataloga si pe acesta ca fiind unul slab. Daca il va indentifica pe site-uri importante cu PR mare si continut de calitate cu siguranta google ii va da importanta cuvenita!

Ce pot face ca autoritatea unui web site sa creasca ?

Este foarte important ca dupa crearea unui site sa nu pasiti cu stangul si sa incerati sa va puneti link-ul site-ului pe pagini cu autoritate mare: Portaluri specializate pe comunicate de presa online, directoare web foarte puternice si adaugare de articole !

Evitati inregistrarea domeniului in directoare web de slaba calitate cat de mult posibil. Va doresc mult succes in promovarea web site-ului.

 

 

Dragoescu Alin
Dragoescu Alin
Suntem o firma de web design si promovare pe internet din Pitesti pregatita oricand pentru un nou proiect de creare site din orice domeniu de activitate. Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.
Sunati acum