Adauga un prefix in fata titlului unui articol

Adesea vezi că bloggerii publică postări sponsorizate pe blogul lor. Recent, unul dintre utilizatorii noștri a întrebat dacă este posibil să adăugați automat un prefix „Sponsorizat” în titlurile postărilor. În acest articol, vă vom arăta cum să adăugați prefixul postării sponsorizate pentru a posta titlul în WordPress.

Mai jos este un exemplu despre cum ar trebui sa apara titlulu:

Adauga un prefix in fata titlului unui articol 12

Câmpurile personalizate vă permit să adăugați meta informații la postările dvs. În acest articol vom folosi câmpuri personalizate pentru a adăuga meta câmp sponsorizat la o postare.

Mai întâi trebuie să creați o postare nouă sau să editați una existentă. În editorul de postări, derulați în jos până la metaboxul câmpurilor personalizate.

 

Vedeti si versiunea online pentru aceasta lectie pe YouTube.
Lectie preluata de pe canalul Scoala de WordPress

Dacă nu puteți vedea meta-caseta de câmpuri personalizate în zona de editare a postării, atunci trebuie să faceți clic pe butonul Opțiuni ecran din colțul din dreapta sus al ecranului. Se va deschide un meniu în care trebuie să bifați caseta de lângă opțiunile câmpurilor personalizate.

Adauga un prefix in fata titlului unui articol 13

Acum derulați în jos până la meta-caseta de câmpuri personalizate și adăugați sponsored în câmpul personalizat iar la nume „true”. Asta inseamna ca dati o instructiune de „adevarat” campului respectiv.

Adauga un prefix in fata titlului unui articol 14

Apoi, trebuie să salvați postarea și să derulați în jos până la meta-caseta de câmpuri personalizate. Veți observa că meta-caseta personalizată a câmpului afișează acum un meniu derulant. Data viitoare când trebuie să setați o postare sponsorizată, tot ce trebuie să faceți este să selectați sponsorizat din meniul derulant și să introduceți true în câmpul valoric.

După ce ați adăugat câmpul personalizat sponsorizat la postarea dvs., trebuie să copiați și să inserați acest fragment de cod în fișierul functions.php al temei dvs.

add_filter( ‘the_title’, ‘wpb_sponsored’ );
function wpb_sponsored( $title ) {
global $post;
$sponsored_text = ‘ ‘;
$sponsored = get_post_meta($post->ID, ‘sponsored’, true);
if( $sponsored == ‘true’ && in_the_loop() ){
return $sponsored_text.$title;
}
return $title;
}

Asta e tot. Încercați să vizitați postarea pe care ați editat-o mai devreme și veți vedea prefixul cu titlul postării.Prefixul ar trebui sa fie „Sponsored post”. Puteti inlocui acest text cu ce doriti cum ar fi „Articol sponsorizat” sau „Articol platit”

Dacă studiați fragmentul de cod, veți observa că am încadrat textul postării sponsorizate în jurul unei clase CSS. Folosind această clasă CSS puteți evidenția textul din titlul postării. Iată un mic CSS pe care îl puteți adăuga la tema dvs. sau la foaia de stil a temei.

.sponsored_text {
background: #eeffee;
font-size:small;
text-transform: uppercase;
padding:5px;
}

Puteti modifica codul CSS asa cum doriti pntru un aspect mai placut.

Sper sa va fie de folos acest articol!

Alin Dragoescu
Alin Dragoescu
Eu sunt Alin, ma ocup de crearea site-urilor WEB si promovare online inca din 2010 pe platforma Wordpress.
Adauga un prefix in fata titlului unui articol
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe