5 instrumente de colaj foto pentru a realiza elemente vizuale cat mai frumoase

Creare magazin online Pitesti
Creare magazin online Pitesti
13 ianuarie 2017
Creare site web anunturi
Creare site web anunturi
23 ianuarie 2017
instrumente de colaj foto

Instrumentele de realizare colaj online sunt din ce in ce mai populare in mediul online si va ajuta sa realizati creatii vizuale cat mai frumoase si interesante pentru web site-ul dumneavoastra sau pur si simplu pentru propria utilizare.

Eu personal folosesc aceste servicii cand doresc sa adaug o imagine pe pagina unui prieten de Facebook cand este aniversarea acestuia sau cu orice alt eveniment. Puteți adăuga cu ușurință efecte, filtre, text și multe altele, pentru a produce colaje uimitoare în cel mai scurt timp. Aceste elemente pot fi folosite peste tot in mediul web pentru a promova site-ul dvs., atrage spectatorii, și upgrade la conținutul.

Cele mai bune instrumente Collage Maker disponibile astăzi.

Cu posibilități infinite oferite de cele mai bune instrumente de colaje, dacă nu utilizați unul deja este timpul pentru a începe. Să aruncăm acum o privire la unii producători de colaj de top pentru a vă ajuta să începeți crearea de elemente vizuale distractive pentru site-ul dvs. WordPress sau alte platforme.

1) PicMonkey.

PicMonkey este un serviciu premium de editare foto, care include un filtru de colaj minunat. Caracteristicile sale extinse va ajuta să creați diverse de colaj pentru proiectul dumneavoastră. Cu 40+ șabloane de proiect, indiferent dacă faci o carte de ziua de naștere, o coperta pe Facebook, sau imaginile pentru un blog post, PicMonkey le-a acoperit pe toate. Instrumentul de text PicMonkey oferă opțiuni nelimitate de fonturi, permițându-vă pentru a crea un colaj cu suprapuneri grafice frumoase.

Click aici pentru mai multe detalii.

2) Fotor

Fotor este un instrument impresionant gratuit. Precum și un filtru de colaj, platforma Fotor oferă un editor foto, efecte foto, autocolante, și text, permițându-vă să creați imagini interesante și profesionale. Fotor oferă sute de template-uri colaj foto și diverse stiluri de la clasic chic la un colaj artistic sau funky, există ceva pentru a se potrivi cu toată lumea.

Click aici pentru mai multe detalii.

3) BeFunky

BeFunky este un instrument de editare foto și design grafic, care vă permite să producă desene captivante și fotografii. Constând dintr-un editor foto, filtru de colaj și designer, acesta este pachetul complet. Extrem de usor de utilizat, BeFunky poate crea în mod automat un colaj uimitoare. Ca alternativă, puteți alege dintr-o varietate de aspecte complet personalizabile. Colaje poate fi, de asemenea, îmbunătățită cu efecte numeroase, fundaluri, modele și text, precum și multe altele.

Click aici pentru mai multe detalii.

4) Layout

Layout din Instagram este un colaj de fotografiee gratuit care vă permite să creați imagini multi-foto. Puteti utiliza pentru a crea elemente vizuale spontane ale aventurilor tale, care pot fi partajate pe social media.

Rapid și ușor de creeat, machetele personalizate sunt furnizate astfel încât tot ce trebuie să faceți este să trageți și să plasați imaginile. Layout vă permite să rotiți fotografiile pentru a produce aranjamente superbe, precum și adăugare de filtre și efecte. După finalizare, colajele sunt disponibile imediat pentru a fi partajate on-line.

Click aici pentru mai multe detalii.

5) Canva

Cava este o platformă de design grafic, care conțin o mare colecție de instrumente și opțiuni. Deasemenea, pot fi adăugate opțiuni premium pentru a se potrivi nevoilor individuale. Impresionant de simplu, filtru de colaj Canva este gratuit și va permite să creați colaje incredibil de frumoase în cateva minute.
Canva ofera peste 100 de machete predefinite. Aveți posibilitatea să utilizați propriile imagini sau sa alegeti din propriile fotografii comerciale Canva.

O gamă largă de particularizări sunt de asemenea disponibile, inclusiv schimbarea fontului și fundalul, ajustarea luminozității și a culorilor, precum și adăugarea de efecte folosind filtre personalizate.

Click aici pentru mai multe detalii.

 

Gânduri finale

Instrumentele de colaj foto sunt distractive de utilizat și vă poate ajuta să creați conținut vizual uimitor pentru site-ul dumneavoastra.

Nevoile și experiența vor juca un rol important în alegerea unui filtru de colaj, precum și ușurința de utilizare și de efectele care sunt oferite.

Acest articol a fost preluat de le blogul Eleganttheme

Dragoescu Alin
Dragoescu Alin
Suntem o firma de web design si promovare pe internet din Pitesti pregatita oricand pentru un nou proiect de creare site din orice domeniu de activitate. Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.
Sunati acum