Realizare web site Multi Languages in WordPress

Tema profesionala wordpress
3 Teme wordpress profesioale 2017 pentru un web site modern
27 March 2017
Creare site web pentru restaurant
Creare site pentru Restaurant
10 April 2017

Traducere site in orice limba numai cu traducatori specializati.

Daca detineti un web site realizat in WordPress si doriti sa il traduceti in mai multe limbi exista mai multe variante. Noi va propunem varianta cea mai profesionala cu o echipa de colaboratori pregatiti oricand pentru un nou proiect.

Traducere site web cu traducatori specializati in orice limba

Chiar daca exista mai multe instrumente online de traducere nici unul nu se compara cu traducerea realizata de o persoana si interpretarea contextului. Un motor de traducere automata nu va realiza niciodata o interpretare corecta!Din acest motiv noi va recomandam sa apelati la o firma specializata pe acest domeniu care va poate consilia pe tot parcursul proiectului.

Va recomandam cu placere Biroul de traduceri Autorizate din Pitesti care au o experienta de peste 5 ani si acest lucru se vede in portofoliu si referintele acestora.

Aici se poate traduce si legaliza absolut orice tip de document dar si traducere site pentru un continut de calitate cat mai bun.

Cum se va traduce site-ul web?

Daca traducerea  fost realizata de o persoana specializata, integrarea pe web site a continutului tradus se va face tot de catre o persoana specializata. Daca web site-ul dumneavoastra este realizat cu WordPress va punem la dispozitie un instrument de traducere site manual care va permite sa comutati de pe o limba pe alta si sa realizati modificari dedicate pentru fiecare limba in parte.

Deexemplu, daca doriti sa traduceti site-ul in 3 limbi o sa vedeti in panoul de administrare un buton cu 3 limbi disponibile! Cand o sa selectati o anumita limba o sa fiti capabili sa editati continutul din limba respectiva.

Corespondenta intre meniuri se va realiza in mod automat din orice limba. Aceasta optiune este valabila si in cazul magazinelor online pentru cei care doresc o administrare pentru mai multe tari.

Care este costul pentru traducere site?

Pretul textului este in functie de numarul de caractere. In general tariful unui traducator se aplica la 2.000 de caractere cu tot cu spatiu.

Pretul difera de la o limba la alta deoarece pentru limbile rare cum ar fi greaca, araba sau rusa pretul poate fi de 60-70 RON/ pagina ( sau 2.000 de caractere ) pe cand pretul pentru o pagina de franceza sau engleza poate fi de 15-20 RON.

Traducerea textului se poate realiza in aproape orice limba si intr-un timp cat mai scurt.

Daca aveti nevoie de traducere site in urgenta ne puteti contacta pentru mai multe detalii la numarul de telefon: 0743 090 716 sau 0745 264 252

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare cu cea mai mare placere.

 

 

 

Dragoescu Alin
Dragoescu Alin
Suntem o firma de web design si promovare pe internet din Pitesti pregatita oricand pentru un nou proiect de creare site din orice domeniu de activitate. Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.
gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitatePolitica de confidentialitate.
Citeste mai multe