Ce înseamna Responsive Design?

Teme Worpress premium pentru un magazine online profesional
24 noiembrie 2016
Ce inseamna Responsive Design

Ce inseamna Responsive Design pentru un web site?

Acest concept deja nu mai este ceva nou in mediul online. Din anul 2015, elementul Responsive design a devenit un factor important la indexarea paginilor pe internet. Google tine cont de acest lucru deoarece tine cont de faptul ca mai mult de 60% din utilizatorii de internet care cauta anumite informatii pe internet folosesc platforme mobile cum ar fi tablete sau telefoane intelogente. Cum google incearca in fiecare an sa imbunatateasca experienta utilizatorilor in mediul online a pus din ce in ce mai mult accentul pe acest concept.

Aceasta filozofie de web design a fost prima data discutata de catre proiectantul american și autor Ethan Marcotte intro serie de articole despre design si dezvoltare web in anul 2010.

La ce ajuta un web site sa fie Responsive Design?

Sincer, din propria experienta pot spune ca atunci cand accesez de pe telefonl  mobil un web site unde sunt obligat sa dau zoom+ sau sa fac prea multe miscari pentru a vizualiza informatia de care am nevoie parasesc imediat pagina respectiva.

Prefer sa accesez un web site Responsive deoarece este mult mai prietenos si mult mai usor de citit informatia dorita. Practic asa gandeste si google! Nu mai indexeaza site-urile NonResponsive deoarece le considere not friendly.

Se poate modifica un web site deja existent sa fie Responsive?

Cu siguranta, daca aveti deja un web site mai vechi si doriti ca acesta sa fie si responsive, acest lucru se poate face folosind tehnologia CSS3 care trebuie sa indice docmentului HTML cum trebuie sa se comporte pe diferite tipuri de ecrane. Daca sunteti interesati de aceasta schimbare nu ezitati sa apelati la serviciile noastre pentru o analiza si posibil o implementare a acestei tehnologii.

Proiectele realizate de noi beneficiaza din start de acest element esential pentru un web site profesional.

Ce solutii exista pentru a avea un web site Responsive?

Solutiile sunt foarte multe in domeniul IT.

  • Se poate realiza manual cu ajutorul tehnologiei CSS3 insa aveti nevoie de cunostinte anavsate in domeniu pentru rezultate bune.
  • Daca aveti web site-ul realizat cu platforma WordPress, si tema folosita nu are deja acest element implementat, puteti instala un plugin care sa va ajute.

Noi va recomandam cea dea 2’a varianta.

Daca doriti sa implementati aceast tip desig va stam la dispozitie la numarul 0745 26 42 52.

Toate web site-urile din portofoliu nostru beneficiaza de acest tip de design.

 

Designed by Freepik

Dragoescu Alin
Dragoescu Alin
Suntem o firma de web design si promovare pe internet din Pitesti pregatita oricand pentru un nou proiect de creare site din orice domeniu de activitate. Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.
Sunati acum